Voorwaarden

Hip&Stoer wonen algemene voorwaarden. Versie 2.1 aangepast per 02.jan.2018

Aankopen via Hip&Stoer wonen webwinkel:

  • Wij stellen alles in het werk om uw aangekochte goederen zo snel mogelijk te verzenden. Verzenden gebeurt via Post.nl en DPD transport. Grotere items waaronder te verstaan: meubelen, XL formaat industriële lampen etc. worden meestal door Hip&Stoer wonen zelf bezorgd. Bij aankoop van grotere items zal u door Hip&Stoer wonen worden gecontacteerd om een leveringsdatum en tijdstip af te spreken. Mocht er sprake zijn van een externe transporteur die de aangekochte meubelen levert, dan zal u daarvan op de hoogte worden gebracht.
  • Alle prijzen vermeld binnen de Hip&Stoer wonen webwinkel zijn inclusief BTW. Bij aankopen vanaf 150 euro gratis.
  • Hip&Stoer wonen creaties zijn handgemaakt, meteen ook de reden dat vele creaties slechts éénmalig verkrijgbaar zijn. Hip&Stoer wonen doet niet aan massa productie, vandaar de beperkte verkrijgbaarheid van onze creaties.
  • Items aangekocht uit de Hip&Stoer webwinkel worden in maximaal 2 dagen thuisbezorgd. Met uitzondering van grote en zware items (zie punt 1).
  • Afrekenen gebeurt via het Mollie betaalproces na het plaatsen van uw bestelling. U ontvangt meteen bevestiging van uw aankoop.
  • Hip&Stoer wonen draagt zorg voor een optimale verzending aan de klant. Mochten er alsnog beschadigingen ontstaan zijn, meld deze dan binnen 24 uur na het ontvangen van uw goederen. Mail ons met het artikelnummer en foto’s van de beschadigde goederen. Hip&Stoer wonen neemt zo snel mogelijk contact op met u om deze items te vervangen.
  • Vanwege de uniekheid van onze creaties vervallen de retourrechten. Vele van onze creaties zijn slechts éénmalig ontworpen, het is daarom niet mogelijk een nieuw item naar de klant te versturen. Wel kan de aankoopsom worden geretourneerd aan de klant.

Aankoop Hip&Stoer wonen maatwerk meubelen en industriële lampen:

** Bij het bestellen/aankopen van maatwerk meubelen dient 40% van de aankoopsom vooraf worden voldaan. Het resterende gedeelte zal worden voldaan bij afhaling of levering van het maatwerk meubel. Afhalen van een maatwerk meubel kan alleen geschieden wanneer men in het bezit is van de bestelbon. Gebeurt een afhaling niet door u persoonlijk, breng dan Hip&Stoer wonen hiervan op de hoogte en overhandig de persoon in kwestie de bestelbon.

** Maatwerk meubelen kunnen niet worden geretourneerd aan Hip&Stoer wonen.

** Grote meubelen en grote industriële lampen worden meestal persoonlijk door Hip&Stoer wonen zelf geleverd. Als klant ontvangt u hiervan alle nodige informatie via Hip&Stoer wonen.

Uitvoering interieur werken door Hip&Stoer wonen:

** Na akkoord van de offerte zal Hip&Stoer wonen aanvangen met de interieur werken op de afgesproken datum en tijd. Hip&Stoer wonen stelt alles werk om de interieur werken naar uw wensen uit te voeren. De materiaal kosten dienen voldaan te zijn door klant voor de aanvang van de werken. Het resterende bedrag zal worden voldaan na afloop van de werken.

 

*** Heeft u vragen of wenst u meer informatie betreffende de algemene voorwaarden? Aarzel niet contact op te nemen via: hipenstoerwonen@gmail.com of via: 06-39757437

Met vriendelijke groet, 

Patrick Verschueren

Hip&Stoer wonen.